мисия

визия

за фирмата

бизнес услуги

регулаторни услуги

инвестиционни услуги

счетоводни услуги

одиторски услуги

тел.: +359 2 9578469
факс: +359 2 8567422
office@brassofia.eu

Business & Regulatory Advisory Services
Бизнес и Регулаторни Консултантски Услуги
               За фирмата

    Главна     Български     English     Deutsch     Русский     Контакт    БРАС София ООД е финансов и управленски консултант, създаден за подпомагане на търговски и производствени дружества.

БРАС София ООД започва дейността си през 2008 г. с опитен правен и финансово-счетоводен персонал.

БРАС София ООД е специализирано предприятие в предоставянето на широка гама от услуги в областта на:

 • икономическото развитие;
 • данъчните консултации;
 • корпоративните финанси;
 • инвестиционните процеси;
 • националните и международните счетоводни стандарти;
 • оценки, дю дилиджънс, технико-икономически проучвания и анализ на предприятия;
 • регулаторните практики, тарифното проектиране, регулаторния одит.

  Компанията предлага голям опит в справянето с критични ситуации в областта на финансите, включително и подход в развитието за бъдещо разширяване и постигане на желаните резултати.

  Нашият екип съчетава специализирани познания и опит на български и международни данъчни специалисти. Това ни позволява да предоставяме качествени експертизи по отношение на създаването и ръководенето на бизнес в България по данъчно най-ефективния начин.

  Екипа на БРАС София е в състояние да предоставя, на български и международни клиенти активна, бизнес ориентирана услуга, добавяща реална стойност към техния бизнес.

  Нашият професионален екип притежава значителен опит в развитието на всички аспекти на ютилити услуги, засягащи регулирането на секторите електроенергетика, топлоенергетика, доставка на природен газ и В и К услуги. Членовете на екипа на БРАС София ООД са участвали при създаването и развитието на независимите регулаторни счетоводни практики в България и продължават да работят по проекти в ютилити сектора, предоставяйки консултации на ютилити компании развиващи дейност на територията на Република България.